Installatietechnieken Gebruers BV
nieuwtjes

Wij vieren feest

1 oktober 2020

Installatietechnieken Gebruers BV werd opgericht in oktober 2014, de maand oktober is dan ook elk jaar een beetje feest. Dit jaar is dat zeker niet anders en dat willen we samen met jullie vieren!  We laten ons 6-jarig bestaan niet zomaar voorbij gaan en willen jullie laten meegenieten van onze feestpromoties.

Wat moet je hiervoor doen? Heel eenvoudig: hou zeker en vast onze website en andere communicatiekanalen (Facebook en Instagram) in het oog.

Daarnaast willen we onze trouwe klanten bedanken voor het mooie traject dat we samen hebben afgelegd, want het is mede dankzij jullie dat we dit succesverhaal mogen schrijven.


Michael Gebruers
zaakvoerder en uitvoerende kracht

Vernieuwde website

1 oktober 2020

Onze website werd in een nieuw jasje gestoken. Op 1 oktober 2020 ging de vernieuwde versie online en dit meteen in het teken van ons jubileum. Er wordt nog volop aan gewerkt; in de komende periode zullen nog enkele nieuwe pagina's verschijnen.

Net zoals bij u thuis streven we er ook met onze website naar om te voldoen aan de verwachtingen van onze klanten. Zo hebben we bijvoorbeeld een pagina voorzien waarop u zelf online een afspraak kan maken. Ontbreekt er nog iets, laat het ons weten!